BEZOEK ONS OP BOUWXPO WAREGEM VAN 27 T.E.M. 29 SEPTEMBER. 

AB-Casa_Logo_CMYK-02.png

AB CASA totaalaannemer

Totaalaannemer voor nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw

Bouwgrond aangekocht of bent u in het bezit van een bouwplan?

Renovatie

Is uw woning toe aan een grondige facelift?

West- en Oost-Vlaanderen

Om u snel van dienst te zijn beperken wij onze werkregio.

AB CASA totaalaannemer

Hoe vaak wordt niet gezegd dat bouwen op maat tijdrovend is? Dat een nieuwbouw of verbouwing stresserend is? Of dat het een ware relatietest is? Te vaak. Al die negativiteit is nergens voor nodig. De oplossing is heel eenvoudig: neem een bouwcoach onder de arm.

Laatste nieuws

Vlaamse sloop- en heropbouwpremie

In 13 Vlaamse steden maak je aanspraak op 6% in plaats van 21% BTW bij sloop- en heropbouw. Als je niet in één van die dertien steden woont, kan je vanaf 1 maart 2019 een Vlaamse sloop- en heropbouwpremie aanvragen van €7.500. 

De premie kan enkel worden verkregen door natuurlijke personen die een aanvraag van omgevingsvergunning indienen in de periode van 1 okotboer 2018 tot en met 31 oktober 2019. De grond of het gebouw moet volledige eigendom zijn van een natuurlijke persoon m.a.w/ als de grond of het gebouw (deels) eigendom is van een bvba, dan krijg je geen premie. 

AB CASA bouwcoach

Als bouwcoach is AB CASA uw enige aanspreekpunt,
zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. AB CASA is de spilfiguur tussen bouwheer en werf, tussen wens en realiteit. De bouwcoach coördineert, stuurt en begeleidt. Hij lost op, maakt projecten beter en bezorgt betrokkenen een goed gevoel!

 

U geniet van een deskundig objectief advies van een totaalaannemer die bovendien hoofdaannemer is. Elk project is een nieuwe uitdaging.  

 

Ofwel kiest u voor de zuiverheid, soberheid, puurheid en het minimalisme van de moderne architectuur, ofwel spreekt de gezellige, authentieke en charmante pastorie- of landelijke stijl u meer aan. 

We bouwen zowel vrijstaandehalfopen en gesloten woningen. Ook voor vrije beroepen, bijvoorbeeld integratie van een dokterspraktijk, of voor personen met een handicap bieden we een oplossing op maat aan. Indien gewenst begeleiden we u graag bij het kiezen van de materialen bij onze diverse leveranciers. Hierbij brengen we alles in overeenstemming met uw investeringsbudget.

Enkele projecten in de kijker

14 DE HAAN - Nieuwbouw

Pastoriewoning met dokterspraktijk op het gelijkvloers

25 BRUGGE - Renovatie

Totaalrenovatie met ruime aanbouw in gevelpleister

00 WAREGEM - Nieuwbouw

Moderne tijdloze witgeschilderde villa

Nieuwbouw?

Ontdek welke stijl bij u past!