AB-Casa_Logo_CMYK-02.png

AB CASA totaalaannemer

Totaalaannemer voor nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw

Bouwgrond aangekocht of bent u in het bezit van een bouwplan?

Renovatie

Is uw woning toe aan een grondige facelift?

West- en Oost-Vlaanderen

Om u snel van dienst te zijn beperken wij onze werkregio.

AB CASA totaalaannemer

Hoe vaak wordt niet gezegd dat bouwen op maat tijdrovend is? Dat een nieuwbouw of verbouwing stresserend is? Of dat het een ware relatietest is? Te vaak. Al die negativiteit is nergens voor nodig. De oplossing is heel eenvoudig: neem een bouwcoach onder de arm.

AB CASA bouwcoach

Als bouwcoach is AB CASA uw enige aanspreekpunt,
zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. AB CASA is de spilfiguur tussen bouwheer en werf, tussen wens en realiteit. De bouwcoach coördineert, stuurt en begeleidt. Hij lost op, maakt projecten beter en bezorgt betrokkenen een goed gevoel!

 

U geniet van een deskundig objectief advies van een totaalaannemer die bovendien hoofdaannemer is. Elk project is een nieuwe uitdaging.  

 

Ofwel kiest u voor de zuiverheid, soberheid, puurheid en het minimalisme van de moderne architectuur, ofwel spreekt de gezellige, authentieke en charmante pastorie- of landelijke stijl u meer aan. 

We bouwen zowel vrijstaandehalfopen en gesloten woningen. Ook voor vrije beroepen, bijvoorbeeld integratie van een dokterspraktijk, of voor personen met een handicap bieden we een oplossing op maat aan. Indien gewenst begeleiden we u graag bij het kiezen van de materialen bij onze diverse leveranciers. Hierbij brengen we alles in overeenstemming met uw investeringsbudget.

Enkele projecten in de kijker

13 WAREGEM - Nieuwbouw

Moderne woning, volledig gelijkvloers, volledig onderkelderd. Hierbij...

25 BRUGGE - Renovatie

Totaalrenovatie met ruime aanbouw in gevelpleister

07 BREDENE - Nieuwbouw

Bel-etage woning met gemakkelijke toegang tot de tuin

Nieuwbouw?

Ontdek welke stijl bij u past!